Ik ben Marie

Stijlvol tegen eenzaamheid
Onze visie
Ik ben Marie

Ik ben Marie is opgezet door Marie's kleindochter Anne Floor Mensink. Geïnspireerd door haar oma, gemotiveerd om eenzaamheid tegen te gaan.

De hippe sieraden worden bedacht door ouderen en gemaakt door Marie. Uniek in hun soort door de mix van positieve invloed en eigenzinnige stijl. Ze laten zien dat mode niet alleen om de looks draait, maar ook om een mooie boodschap. In een wereld vol snelheid en technologie moeten we niet vergeten hoe belangrijk menselijke connecties zijn. Eenzaamheid is een groeiend probleem, vooral bij oudere mensen.

Door deze sieraden te dragen help je mee aan een hechtere en meer verbonden samenleving.

Stijlvol tegen eenzaamheid

Stijlvol tegen eenzaamheid
10% van de winst naar een goed doel

Samen bundelen we onze ervaring en creativiteit om mooie, trendy sieraden te maken die opvallen. Elk armbandje wordt met liefde en zorg gemaakt, waardoor unieke accessoires ontstaan die je een gevoel van verbondenheid geven.

Daarnaast helpen de armbandjes eenzaamheid te bestrijden. 10% van de winst gaat naar stichtingen die helpen tegen eenzaamheid bij ouderen.

Met elke aankoop krijg je dus niet alleen een mooi sieraad, maar draag je ook bij aan een boodschap van liefde en verbondenheid.

Ontwerp je mee?

Wil jij ook meehelpen met Marie? Als dagbesteding, vrijwilliger of gewoon voor de gezelligheid? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op